Voordelen van aanmelden bij basisschool Passe Partout

  1. Ieder kind leert op zijn eigen tempo en krijgt de ruimte om zelf te ontdekken wat het beste bij hem of haar past.
  2. Ieder kind (en daarmee ieder mens) heeft de natuurlijke drang om zich te ontwikkelen. Ieder kind heeft andere fasen waarin ze op andere momenten belangstelling tonen in een onderwerp. Bij Passe Partout spelen we daarop in en sluiten we aan bij de ontwikkeling van uw kind in plaats van andersom.
  3. Onze leerkrachten zijn opgeleid om uw kind in het proces van ontwikkeling uit te dagen en nieuwsgierig te maken. Dit doen ze door op de juiste momenten het juiste lesmateriaal aan te bieden.
  4. We monitoren de resultaten van uw kind. Heeft uw kind extra begeleiding nodig in het ontwikkelproces of op sociaal-emotioneel vlak? Dan krijgen ze deze aandacht van een speciale interne begeleider.

Heeft u een goede indruk gekregen van onze school en bent u enthousiast om uw kind aan te melden bij Passe Partout? Lees dan hieronder verder.

Vanaf 5 jaar zijn kinderen leerplichtig. Bij Passe Partout is uw kind al vanaf 4 jaar welkom. Het aanmelden kan via de website of na het intakegesprek dat voor de definitieve aanmelding plaatsvindt. In dit gesprek krijgt u extra informatie over de school en komen we graag meer te weten over uw kind en eventuele wensen.

Aanmelden zij-instromers

Het is mogelijk om later in het schooljaar in te stromen. Neem in dit geval telefonisch contact met ons op. We kunnen dan de overplaatsing met u doornemen en een overdracht met de oude school in gang zetten.

Geïnteresseerd? Vraag een rondleiding aan! Wilt u graag  kennismaken? Vul hieronder uw gegevens in voor een rondleiding door Montessorischool Passe Partout in Zoetermeer.

Vraag een rondleiding aan

Onze gegevens

Saturnusgeel 64
2718 CT Zoetermeer

U kunt ook een berichtje sturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Ieder kind leert het zelf te doen
Ieder kind leert leren voor het leven
Wat je aandacht geeft groeit
De ruimte om eigen keuzes te maken
Ieder kind bereikt zijn eigen top