Bij het kinderdagverblijf

Het kinderdagverblijf van Passe Partout is kleinschalig en bestaat uit twee groepen voor 0- tot 4-jarigen. De ruimtes zijn licht en heeft een sfeervolle inrichting met meubels van natuurlijk materiaal. Voor de jongste kinderen is er een ruime slaapkamer, waar zij tussen het spelen door even heerlijk bij kunnen komen.

We zijn ook graag buiten! Dan spelen we bijvoorbeeld in onze eigen groene buitenspeelruimte, die grenst aan het kinderdagverblijf. Of we gaan we er gezellig op uit met de kinderen, naar de grote speeltuin in het Burgemeester Hoekstrapark of naar de hertjes in het hertenkamp.

Natuurlijke doorstroom

Vanuit een positief en veilig pedagogisch klimaat krijgen kinderen op het MKC de kans om spelenderwijs kennis te maken met ons basisonderwijs, waar zij al vanaf 3 jaar en 10 maanden welkom zijn. Wij bieden kinderen die eraan toe zijn de uitdaging om zich verder te ontwikkelen en leggen hen hierbij geen beperkingen op. Ook wanneer zij nog geen vier jaar zijn krijgen zij al de kans om door te stromen.

Buitenschoolse opvang

Voor en na schooltijd en in de vakanties zijn de schoolgaande kinderen van harte welkom bij de BSO. Elke dag is er een activiteitenprogramma voorbereid. We koken, knutselen, sporten of maken een uitstapje!

Voor de 8+ers bieden we extra uitdaging met leeftijdsgerichte activiteiten in een eigen BSO-ruimte. Hier gaan zij bijvoorbeeld aan de slag met techniek. Even rustig bijkomen van de schooldag? Dan mag natuurlijk ook.

Meer weten of een keer komen kijken?

Op de website van De Drie Ballonnen vindt u de tarieven van de kinderdagopvang en kunt u uw netto maandkosten berekenen via de rekentool. Een keertje komen kijken op het kinderdagverblijf of bij de buitenschoolse opvang? Dat mag altijd! Vraag hier uw rondleiding aan.

Kennismaken
Ieder kind leert het zelf te doen
Ieder kind leert leren voor het leven
Wat je aandacht geeft groeit