Ons onderwijs

De beste voorbereiding op de maatschappij van morgen!

Montessorischool Passe Partout biedt gericht, persoonlijk onderwijs dat optimaal inspeelt op de individuele ontwikkeling van uw kind.

Uitdaging met moderne leerlijnen

Basisvaardigheden zoals lezen, schrijven en rekenen zijn in ons onderwijs van primair belang. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze leerlingen zich op diverse manieren kunnen ontwikkelen. Leerlingen worden bij ons uitgedaagd door het beste onderwijs met moderne leerlijnen. Zo geven we Engels en maken wij voor ons onderwijs gebruik van de nieuwste technologie (ICT met Ipads, digiborden en touchscreens).

Kosmisch onderwijs

Montessorischool Passe Partout biedt kosmisch onderwijs waarmee de algemene ontwikkeling van de leerlingen continu wordt gevoed. Met diverse thematische projecten, bijzondere gasten in de klas, presentaties en inspirerende tentoonstellingen bieden wij onze leerlingen het onderwijs waar de 21e eeuw om vraagt. Leerlingen komen op onze school maximaal tot ontwikkeling en zijn optimaal voorbereid op de samenleving van de toekomst!

Meer informatie?

Wilt u meer weten over ons onderwijs of over onze school? Wij vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek. Neem hier contact met ons op.

Contact opnemen
Ieder kind leert het zelf te doen
Ieder kind leert leren voor het leven
Wat je aandacht geeft groeit
De ruimte om eigen keuzes te maken
Ieder kind bereikt zijn eigen top