Kleinschalig onderwijs met een persoonlijke aanpak

Ben je op zoek naar een basisschool in Zoetermeer waar je kind op een basisschool met kleine klassen kan groeien en bloeien? Vraag dan een rondleiding aan bij Montessorischool Passe Partout. Wij bieden kleinschalig onderwijs bij jou in de buurt dat is gericht op de individuele behoeften van kinderen van 0-13 jaar, ook als ze van een andere school komen.

Ons geloof in het Montessori-onderwijs brengt de uitspraak “leer mij het zelf te doen” tot leven.

 

Waarom kiezen voor Montessori basisschool Passe Partout?

 • Individuele aandacht: Bij ons draait alles om jouw kind. We passen ons onderwijs aan op de leerstijl en onderwijsbehoefte van elke leerling. Geen massale klassen, maar persoonlijke groei.

 • Geen wachtlijsten: Je wilt het beste voor je kind en dat begrijpen we. Daarom hebben we geen wachtlijsten. Je kunt na een informatieve rondleiding je kind direct inschrijven.

 • Creatieve ontwikkeling: Keuzes maken, samenwerken en creativiteit staan centraal in ons Montessori-onderwijs. We inspireren leerlingen om hun eigen pad te volgen en te leren door te doen.

 • Basisschool in de buurt: Ontdek Montessori Passe Partout, jouw nabije basisschoolkeuze. Onze strategische locatie in Zoetermeer biedt directe toegang tot onze school waardoor wij makkelijk te bereiken zijn voor ouders die het beste willen voor hun kinderen. Onze basisschool ligt op ca. 10 minuten loopafstand van Rokkeveen.

Klaar om Montessori Passe Partout te verkennen? Vraag hieronder een rondleiding aan.

Meer informatie

Meer dan een Basisschool: Montessori Kindcentrum

Montessori Passe Partout biedt een unieke leeromgeving voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Ons onderwijs is gericht op zelfstandigheid, onderzoekend leren en persoonlijke ontwikkeling.

We geloven dat elk kind uniek is en zijn eigen tempo heeft. Daarom bieden we kleinschalig onderwijs, met veel individuele aandacht.

 • Zelfstandig leren: Kinderen leren bij ons hoe ze hun eigen leerproces kunnen sturen. Ze kiezen hun eigen werk en bepalen hun eigen tempo.
 • Onderzoekend leren: We stimuleren kinderen om zelf na te denken en te ontdekken. Ze leren door te doen en te ervaren.
 • Persoonlijke ontwikkeling: We bieden kinderen de ruimte om zichzelf te ontwikkelen, zowel op cognitief als sociaal-emotioneel vlak.
 • Kleinschalig onderwijs in de buurt: Onze klassen zijn klein, zodat we elke leerling de aandacht kunnen geven die hij of zij nodig heeft.
 • Eigentijds onderwijs: We bieden eigentijds onderwijs dat uitdaagt en motiveert, met specifieke aandacht voor de digitale wereld.

 

“Samen zorgen wij ervoor dat ieder kind, in elke fase van zijn of haar ontwikkeling, het beste uit zichzelf kan halen”

Vraag een rondleiding aan

Ontdek zelf waarom Montessorischool Passe Partout de juiste basisschool is voor jouw kind. We staan klaar om je te verwelkomen en je meer te laten zien over ons kleinschalige en individuele onderwijs.

Het goede nieuws is dat je na de rondleiding niet hoeft te wachten, omdat we geen wachtlijst hebben. Zowel nieuwe leerlingen als kinderen die van andere scholen komen zijn van harte welkom bij Montessori basisschool Passe Partout. Vraag vandaag nog een rondleiding aan.

 • Geen wachtlijst
 • Persoonlijke rondleiding

Ons team

Onze leerkrachten zijn speciaal opgeleid om adequaat te reageren op het ontwikkelingsstadium van een leerling en het juiste materiaal op het juiste moment aan te bieden.

Daar waar kinderen laten zien dat ze het zelf kunnen, doet de leerkracht een stapje terug. Hierdoor zal een kind ook sneller de neiging hebben om deze zelfstandigheid te laten zien en is het meer intrinsiek gemotiveerd om veel te leren.

Vraag een persoonlijke rondleiding aan

Ontdek de unieke mogelijkheden die Montessori Passe Partout in Zoetermeer te bieden heeft door een persoonlijke rondleiding aan te vragen. Tijdens de rondleiding vertellen we graag meer over ons inspirerende kleinschalige onderwijs en beantwoorden we al je vragen.

Vraag een rondleiding aan

Onze gegevens

Saturnusgeel 64
2718 CT Zoetermeer

VRAAG EEN RONDLEIDING AAN

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Ieder kind leert het zelf te doen
Ieder kind leert leren voor het leven
Wat je aandacht geeft groeit
De ruimte om eigen keuzes te maken
Ieder kind bereikt zijn eigen top