Boek een rondleiding op de school

Wilt u kennismaken met onze school? Vul dan het formulier in op de website. We maken dan een afspraak voor een rondleiding door onze school waarbij u een aantal leraren leert kennen en meer informatie krijgt. Hierdoor krijgt u een completer beeld van wat wij doen. Een rondleiding is altijd vrijblijvend. We adviseren u om meerdere scholen te bekijken zodat u goed kunt vergelijken en de juiste keuze maakt. Het belangrijkste is natuurlijk dat uw kind op de juiste plek terechtkomt.

Rondleiding aanvragen

Informatie over het inschrijven van uw kind

Heeft u een prettig gevoel bij onze school en de montessorimethode? Dan kunt u uw kind inschrijven via de website. We plannen vervolgens een kennismakingsgesprek met de directeur in. Tijdens dit intakegesprek ontvangt u informatie over onze school en werkwijze en vragen we wat meer informatie over uw kunt. Ook kunt u eventuele wensen aangeven. Na het gesprek kunt u het aanmeldformulier invullen. Wanneer wij een ondertekend en volledig formulier van u ontvangen hebben is uw kind ingeschreven bij Passe Partout.

Starten met wennen op school

Een maand voordat uw kind 4 jaar wordt ontvangt u bericht van Passe Partout. 

Dan hoort u in welke klas uw kind komt en welke leerkracht daarbij hoort. We heten u van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de klas en kennis te maken met de leerkracht. Dit is ook een goed moment om afspraken te maken over wendagen. De meeste kinderen komen in de eerste weken een aantal ochtenden en/of middagen om te wennen en op te bouwen. Heeft u andere wensen? Dan kunt u dit overleggen met de leerkracht.

Geïnteresseerd? Vraag een rondleiding aan!

Wilt u graag  kennismaken? Vul hieronder uw gegevens in voor een rondleiding door Montessorischool Passe Partout in Zoetermeer.

Vraag een rondleiding aan

Onze gegevens

Saturnusgeel 64
2718 CT Zoetermeer

U kunt ook een berichtje sturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Ieder kind leert het zelf te doen
Ieder kind leert leren voor het leven
Wat je aandacht geeft groeit
De ruimte om eigen keuzes te maken
Ieder kind bereikt zijn eigen top