Kleinschalig onderwijs met een persoonlijke aanpak

Ben je op zoek naar een basisschool waar je kind op een school met kleine klassen kan groeien en bloeien? Montessorischool Passe Partout is gevestigd in Zoetermeer en biedt kleinschalig onderwijs bij jou in de buurt dat is gericht op de individuele behoeften van kinderen van 0-13 jaar, ook als ze van een andere school komen.

Ons geloof in het Montessori-onderwijs brengt de uitspraak “leer mij het zelf te doen” tot leven.

Waarom kiezen voor Montessori basisschool Passe Partout?

  • Individuele aandacht: Bij ons draait alles om jouw kind. We passen ons onderwijs aan op de leerstijl en onderwijsbehoefte van elke leerling. Geen massale klassen, maar persoonlijke groei.

  • Geen wachtlijsten: Je wilt het beste voor uw kind en dat begrijpen we. Daarom hebben we geen wachtlijsten. U kunt na een informatieve rondleiding je kind direct inschrijven.

  • Creatieve ontwikkeling: Keuzes maken, samenwerken en creativiteit staan centraal in ons Montessori-onderwijs. We inspireren leerlingen om hun eigen pad te volgen en te leren door te doen.

  • Basisschool in de buurt: Montessori Passe Partout ligt strategisch in Zoetermeer. Hierdoor zijn we binnen ca. 20 minuten rijden bereikbaar vanuit Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Leidschendam, Voorburg, Ypenburg, en zelfs Waddinxveen.

Klaar om Montessori Passe Partout te verkennen? Vraag vandaag nog een rondleiding aan.

Vraag een rondleiding aan

Meer dan een Basisschool: Montessori Kindcentrum

Bij Montessori Passe Partout creëren we een basis voor levenslang zelfstandig en onderzoekend leren, waarbij persoonlijke ontwikkeling voorop staat. Met onze toegewijde docenten en ondersteunend team begeleiden we jouw kind naar zowel uitmuntende schoolprestaties als individuele groei, en dit alles binnen een omgeving van kleinschalig onderwijs.

In kleine klassen bieden we eigentijds onderwijs dat uitdaagt en motiveert, met specifieke aandacht voor de dynamische wereld van internet en nieuwe media. In de moderne maatschappij is voortdurend leren essentieel. Daarom biedt ons onderwijs de perfecte voorbereiding, met talloze kansen voor voortdurende ontwikkeling.

Vraag een persoonlijke rondleiding aan

Ontdek de unieke mogelijkheden die Montessori Passe Partout te bieden heeft door een persoonlijke rondleiding aan te vragen. Tijdens de rondleiding vertellen we graag meer over ons inspirerende kleinschalige onderwijs en beantwoorden we al je vragen.

“Samen zorgen wij ervoor dat ieder kind, in elke fase van zijn of haar ontwikkeling, het beste uit zichzelf kan halen”

Vraag een rondleiding aan

Ontdek zelf waarom Montessorischool Passe Partout de juiste basisschool is voor jouw kind. We staan klaar om je te verwelkomen en je meer te laten zien over ons kleinschalige en individuele onderwijs.

Het goede nieuws is dat je na de rondleiding niet hoeft te wachten, omdat we geen wachtlijst hebben. Zowel nieuwe leerlingen als kinderen die van andere scholen komen zijn van harte welkom bij Montessori basisschool Passe Partout. Vraag vandaag nog een rondleiding aan.

  • Geen wachtlijst
  • Persoonlijke rondleiding

Ons team

Onze leerkrachten zijn speciaal opgeleid om adequaat te reageren op het ontwikkelingsstadium van een leerling en het juiste materiaal op het juiste moment aan te bieden.

Daar waar kinderen laten zien dat ze het zelf kunnen, doet de leerkracht een stapje terug. Hierdoor zal een kind ook sneller de neiging hebben om deze zelfstandigheid te laten zien en is het meer intrinsiek gemotiveerd om veel te leren.

Geïnteresseerd of inschrijven? Vraag een rondleiding aan!

Wil je graag kennismaken? Vul hieronder je gegevens in voor een rondleiding door Montessorischool Passe Partout in Zoetermeer. Als je jouw kind alvast wilt inschrijven voor de basisschool kan dat via onderstaande button.

Vraag een rondleiding aan

Onze gegevens

Saturnusgeel 64
2718 CT Zoetermeer

Vraag een rondleiding aan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Ieder kind leert het zelf te doen
Ieder kind leert leren voor het leven
Wat je aandacht geeft groeit
De ruimte om eigen keuzes te maken
Ieder kind bereikt zijn eigen top